Nyheter » Offroading


Slik unngår du å skade kjøretøyet ditt under terrengkjøring
Det er kanskje ikke fornuftig å helle tusenvis av dollar inn i en rigg bare for å ødelegge den på en ettermiddag. Les videre for å finne tips for å unngå skade på riggen din!
Les mer
Hva du skal pakke i kjøretøyet for moro i terrengkjøring
Ved å begrense hva du skal pakke i kjøretøyet for moro i terrenget, sikrer du at du har en trygg tid på å takle det ulendte terrenget med vennene dine.
Les mer
Myter om løftesett og terrengoppgraderinger
Løftesett er et tema for de som ikke vet noe om løftesett. Se her for å lære de viktigste mytene rundt bruk av løftesett.
Les mer
Slik bruker du lastebilens off-road-gjenopprettingssett
Å vite hvordan du kommer deg ut av vanskelige steder er avgjørende for å overleve på veien. Her er flere tips om hvordan du bruker lastebilens off-road recovery kit.
Les mer
Sikkerhetstips for ditt neste solo-terrengeventyr
Terrengkjøring er full av farlige vendinger! Tross alt er det hele en del av moroa. Se her for noen sikkerhetstips for å gjøre din neste solo-tur til en suksess!
Les mer
En sjekkliste for å forberede deg på din første steinkrypingskjøring
De fleste vet at en grunnmodellbil ikke kan matche en ekte offroadopplevelse. Les videre for å finne ut hva du trenger for å lykkes med fjellkravling!
Les mer
De beste stedene i Amerika å kjøre offroad
Amerika er en enorm landmasse med mange muligheter for deg til å teste bilen din mot den åpne veien. Se her for en oppsummering av de beste stedene å kjøre offroad!
Les mer
Topp sjåførsikkerhetstips for en off-road-gjenoppretting
Terrengberging er ofte en av de mer stressende og farlige hendelsene som oppstår på veien. Se her for noen av de viktigste sikkerhetstipsene for gjenoppretting!
Les mer
Alt alle bergingssett for terrengbiler skal ha
Når det gjelder utvinningssett, kan det være forvirrende å vite hva du trenger. Se her for å finne ut hva du trenger å vite om hva gjenopprettingssett bør ha.
Les mer
Slik velger du hjulavstandsstykker til lastebilen din
Når det kommer til terrengkjøring, er tilbehøret du tar med deg avgjørende for din overlevelse. Lær om det essensielle tilbehøret du bør ha med deg her.
Les mer