Kunde anmeldelser

Vi setter pris på tilbakemeldingen din, og vi er alltid ute etter å forbedre kvaliteten på delene våre og vår service til deg. Hvis du hadde en opplevelse du ønsker å fortelle oss om eller hadde tilbakemeldinger angående noen av delene våre, vennligst gi oss en anmeldelse ved å bruke Send-knappen. Ved å gi oss en anmeldelse kommer du automatisk inn i vår gratis gjenopprettingsprodukt giveaway der en vinner kåres hver 3. måned for å velge ett (1) godkjent element, se belønningene nedenfor!

Legg til et bilde av lastebilen din og et Supreme Suspensions®-sett installert i anmeldelsen din for en ekstra sjanse til å bli vår kvartalsvise kunde. Denne belønningen kommer i tillegg til det gratis gjenopprettingsproduktet. Hvis du velger det, vil bildet av lastebilen din vises på vår neste ansvarsfraskrivelse for hele verden å se, siden disse sendes ut med hver bestilling vi mottar! Delta i dag og ha sjansen til å vinne begge premiene!

Sjekk ut belønningsalternativene

Betingelser og vilkår

Ved å sende inn et bilde eller en anmeldelse bekrefter du at du er den nåværende eieren av bildene eller forfatteren av anmeldelsen og har muligheten til å sende inn og overføre alle rettigheter til bildet eller anmeldelsen til Supremesuspensions .com. Ved å sende inn bildene eller anmeldelsen godtar du å overføre alle eiendomsrettigheter til Supremesuspensions.com.
Bilde(r) eller anmeldelse kan, etter Supremesuspensions.coms skjønn, modifiseres for bruk på sidene på nettstedet vårt, annonser, sosiale mediekontoer eller annet reklamemateriell. Kundenavn, når det er aktuelt, vil bli inkludert i bildene eller anmeldelsen. Personlig kontaktinformasjon gitt med bildene eller anmeldelsen vil ikke bli solgt, leid, leaset osv. og vil kun bli brukt til å kontakte deg angående denne konkurransen. For å være kvalifisert til å vinne, må du også oppgi et gyldig bestillingsnummer som beviser at du har kjøpt et Supreme Suspensions-produkt for å bekrefte at bildene dine eller anmeldelsen er for et ekte Supreme Suspensions-produkt. Premier avhengig av tilgjengelighet.


Hva folk sier

  1. Biffige kambolter

  2. Veldig kjøttfulle, smørbare, kambolter

    Kunde: Marshall07/07/23

    - 2010-2020 Toyota 4runner ± 1,5° smørbar front camber/trinsejusteringssett 2wd 4wd

  1. Høykvalitets beat kit noensinne

  2. Pris + frakt svært rimelig Instruksjoner veldig klare og enkle å sette i brakk Kvaliteten er utmerket og resultatene enda bedre Utrolig opplevelse

    Kunde: Alberto06/30/23

    - 2008-2016 Ford Super Duty helfjæringsløftesett med svingstang, bremselinje og støtstoppsett for omplassering og frontstøtforlengere 4WD 4x4

  1. Akkurat det jeg ønsket

  2. Løftet akkurat til det jeg ønsket. Det er humpete, men forventet. Ingenting som et nytt sett med støt ikke kan fikse.

    Kunde: Chris06/27/23

    - 2009-2020 Dodge ram 1500 full billet suspensjon løftesett 4wd

  1. Torsjonsnøkler

  2. Nøklene jeg hadde før hadde mye spill i seg, men når jeg satte disse inn var det ingen hull eller spill

    Kunde: Reid06/26/23

    - 1998-2003 Dodge durango 3" frontoppheng løftesett 4wd 4x4

  1. Utrolig produkt

  2. Jeg har en 2000 Dodge Dakota med 5,9L-motoren jeg bruker til å taue bobilen min. Jeg syntes det var vanskelig å finne andre kvalitetsløftesett enn kroppsløftere. Det er noen selskaper som selger blokker for bakenden og noen torsjonsnøkler, men de så alle billige ut og blokker ville ikke hjelpe bakenden fra å henge mens de slepes. Gå inn i Supreme Suspension. Deres torsjonsnøkler er av super høy kvalitet, og de tilbyr tilleggssett til min Dakota. Jeg kjøpte en av de bakre legge til et bladsett som ga meg omtrent 3" løft i ryggen og et sett med torsjonsnøkler satt til 2,5" foran. Fantastisk produkt og flott selskap å jobbe med..

    Kunde: Chris06/15/23

    - 1987-2004 Dodge dakota 1-3" justerbart frontoppheng løftesett 4wd 4x4

  1. Elsker hvor kjøretøyet mitt kan gå takket være denne fjæringen

  2. Har nylig hentet en ny leke til familien og satt på den suverene 3"-løfteren for å passe større dekk. Gikk med 37-er og har tatt lastebilen over ganske mange stier dypt inn i skogen allerede og elsker det! Enkel montering og god montering.

    Kunde: Brendan06/15/23

    - 1997-2002 Ford expedition helfjæring løftesett 4wd 4x4

  1. F250 3” løfteblokker

  2. Billig og enkel å installere med litt tull! Ikke glem å få en justerbar sporstang som jeg gjorde. Lastebilen håndterer omtrent det samme minus vekten til 35,5"-dekkene jeg setter på. Ser så mye bedre ut!

    Kunde: Matt06/15/23

    - 2005-2023 Ford f250 super duty frontoppheng løftesett 4wd 4x4

  1. Fantastiske spacere

  2. Kjører for tiden 1,5" hjulavstandsstykker, og jeg elsker hvordan de er rimelige og veldig godt bygget.

    Kunde: Scott06/15/23

    - 2005-2022 Nissan frontier nav sentriske hjulavstandsstykker 2wd / 4wd

  1. Hjulavstandsstykker

  2. Hjulavstandsstykker er av god kvalitet og fikk lastebilen til å se enda bedre ut enn jeg forventet!

    Kunde: Contessa06/11/23

    - 1995-2021 Toyota tacoma 4wd hjulavstandsstykker (navsentrisk)

  1. Bra gjort!

  2. Løftesett er vanligvis ute av innkjørselmekanikkens evne uten spesialverktøy. Men dette settet gjør det mulig med vanlige innkjørselmekaniske verktøy. Tok ca 4 timer å sette det, (min første gang). Men alle sa at det er gjort det ser bra ut og testpasser 33-er og de passer fint.

    Kunde: Tim05/26/23

    - 2000-2006 chevy suburban 1500 helfjæring løftesett 4wd 4x4

  1. Lite løft, stor forskjell!

  2. 2,5" front & 1" bakløft fra Supreme Suspensions-settet virker kanskje ikke som en stor endring, men det gjorde en STOR forskjell! 2020 Sierra har en veldig merkbar frontrake.....Supreme Suspensions setter en stopper for det for billig! ELSKER DET NYE LOOKET!

    Kunde: Brian05/10/23

    - 2007-2019 GMC sierra 1500 full suspension lift kit 4wd i inkluderer suverene oppheng nye premium smidde flat-top u-bolter

  1. Hummer h2 utjevningssett

  2. Veldig enkel å installere, materialer av høy kvalitet og krever ingen modifikasjoner. Installert på minutter med ideelle resultater. Dette utjevningssettet ga rikelig klaring for 37" M/T-er og ser fantastisk ut!

    Kunde: Robert04/12/23

    - 2003-2010 Hummer H2 helfjærende løftesett med installasjonsverktøy og sjokkforlengere 4WD 4x4

  1. Delene passet perfekt og kom innen en uke

  2. Enkelt installert 3-tommers utjevningssett foran på 2015- dodge

    Kunde: Gary04/10/1994

    - 2006-2020 Dodge ram 1500 frontoppheng løftesett 4wd

  1. Jeep wj arbeid pågår

  2. Jeg hadde skaffet meg 3" spoleavstandsstykker, og de er bra på alle måter

    Kunde: Sean03/11/23

    - 1999-2004 Jeep grand cherokee wj helfjæring løftesett 2wd 4wd

  1. Mitt beist fra øst

  2. Trekkmottaker glideplate og sjakkel på en 2021 GMC AT4. Betongjungelen i nordøst er menneskeskapte terreng!

    Kunde: G Ville03/06/23

    - Supreme Suspensions® Universal Multi-Function Hitch Mottaker Skid Plate med 3/4" D-ring sjakkel

  1. 2007 Tacoma Prerunner m/ Supreme Suspensions 2” hjulavstandsstykker

  2. Jeg har en 2007 Tacoma som kjører Supreme Suspensions 2" navsentriske hjulavstandsstykker. Jeg vil på det sterkeste anbefale en 1,5" eller 2" spacer fra disse gutta hvis du er på et 0 offset hjul med omtrent 4,5" bakrom. Vær oppmerksom på at valg av upassende avstandsstykke kan føre til at du gni på skjermfôret eller førerhusfestet. Så gjør undersøkelsen din på forhånd. Jeg valgte SS 2" avstandsstykker bare for å forhindre at bakhjulene gni på støtdemperne mine under tung artikulering, og de gjør nettopp det! Utover funksjonen legger de til en liten mengde sporbredde som definitivt gir noen stilpunkter på gatene. Disse avstandsstykkene er navsentriske, noe som er avgjørende for å forhindre slitasje på kjøretøyets styre-/fjæringskomponenter. Utover det er det mye sikrere, og jeg vil ikke anbefale et avstandsstykke som ikke er navsentrisk for noen. Jeg har kjørt disse avstandsstykkene i flere måneder nå, og hvis de skulle mislykkes på noe tidspunkt, ville de ha gjort det nå. Jeg har konsekvent prøvd lastebilen min gjennom misbruk, og disse avstandsstykkene holder seg ekstremt bra. Jeg har bare brukt en uke på å mobbe gjennom Johnson Valley/Plaster City og avstandsstykker er solide som en stein. Dette er ikke en betalt anmeldelse, de har nettopp bevist sin verdi, så jeg tenkte jeg skulle dele.

    Kunde: Jayce02/16/2023

    - 1995-2021 Toyota tacoma 4wd hjulavstandsstykker (navsentrisk)

  1. Utmerket service og flotte deler

  2. Bestilte 1,5 hjulavstandsstykker til min 4 Runner. De er garantert toppkvalitetsprodukter. Meget solide hjulavstandsstykker. Etter min mening er de like gode som Spidertraxen jeg har på min Jeep JK.

    Kunde: Tony02/14/2023

    - 1986-2022 Toyota 4runner 2wd 4wd hjulavstandsstykker (navsentrisk)

  1. Espaciadores Topp

  2. El vehículo no tenía personalidad se veía falto de actitud pensamos en unos espaciadores para mejorar el perfil de llantas y al no ser un carro liviano pensamos en los mejores productos claro los de Supreme suspension.

    Kunde: Henry02/13/2023

    - 2001-2010 Ford explorer sport trac 2wd 4wd hjulavstandsstykker

  1. Som annonsert

  2. Produktet er av god kvalitet og passer godt. Akkurat som annonsert. Lastebilen ser bra ut med den.

    Kunde: Brandon02/10/2023

    - 2004-2023 Nissan titan frontoppheng løftesett 2wd 4wd

  1. Høy kvalitet

  2. Ekstremt høykvalitetsdeler og de kom hit super raskt. Jeg kjøpte noen liftdeler til jeep min Cherokee, og jeg må si at de er det beste med Jeep nå 😂 Jeg elsker absolutt det faktum at det fulgte med klistremerker og noen andre godbiter. Dere vet virkelig hvordan man setter opp noen :)

    Kunde: Cameron Dice01/27/2023

    - 1984-2001 Jeep cherokee xj frontoppheng løftesett 2wd 4wd

  1. 2008 Tundra Long Add a Leaf

  2. Installerte Long Add A-Leaf og akselshim på min 2008 Tundra. Den ga lastebilen min 2" løft. Den kjører mye bedre nå. Suger virkelig opp støtene.

    Kunde: Jonathan T01/27/2023

    - 1999-2020 Toyota tundra long legg til et løftesett med blad bakfjæring 2wd 4wd

  1. 3 tommers løft er perfekt

  2. Kjøpte en 3 tommers venstre blokker for min 2003 forstad. De passer og ser perfekte ut. Jeg er glad jeg gikk med denne heisen 10/10.

    Kunde: Clint01/22/23

    - 2000-2020 chevy suburban 1500 bakhjulsoppheng løftesett 2wd 4wd

  1. Kvalitetsdeler

  2. Enkelt å handle og deler av god kvalitet. Jeg vil anbefale.

    Kunde: Alex01/18/23

    - 2007 (ny)-2023 GMC sierra 1500 frontoppheng løftesett 2wd 4wd

  1. 17 4Runner

  2. 17 Runner SR5 35 tommer maxis RAZR 3 tommer nivelleringssett Viper cut

    Kunde: Lizz01/03/23

    - 2003-2023 Toyota 4runner frontoppheng løftesett 2wd 4wd

  1. Nissan titan pro-4x

  2. 2 tommers nivelleringspucker foran

    Kunde: Clayton01/08/23

    - 2004-2023 Nissan titan frontoppheng løftesett 2wd 4wd

  1. Supreme Suspensions Hitch Skid Plate med D-ring

  2. Dette produktet er heavy duty! Ser flott ut - rene sveiser og tykt pulverlakk.

    Kunde: Brad12/25/22

    - Supreme Suspensions® Universal Multi-Function Hitch Mottaker Skid Plate med 3/4" D-ring sjakkel

  1. Enkel installasjon

  2. Det raskeste og enkleste løftet jeg noen gang har installert på noe kjøretøy. Også det flotteste settet. 2,5" foran, 2" bak 10/10 anbefales

    Kunde: Michael12/10/22

    - 2014-2020 Dodge ram 2500 helfjæring løftesett 4wd 2wd

  1. Utjevningssett

  2. 2 tommer foran blokker med 3 tommer bak legge til et blad.

    Kunde: Logan10/07/22

    - 2" bakre nivåløftesett Add-A-Leafs + U-bolter for 1995-2020 Toyota Tacoma 2WD 4WD

  1. Høyeste søndag

  2. Her er vi, vi er bare barn som leker i gjørma..

    Kunde: Giover10/03/22

    - 2003-2022 Toyota 4runner helfjæring løftesett og differensialfall

  1. Supreme Suspensions

  2. Jeg bestilte 2,5-tommers avstandsstykker foran for 03 GX470 etter nøye undersøkelser. Pakken mottatt og jeg visste at kvaliteten var der, for ikke å nevne alt ekstrautstyret de gir deg. Installasjonen var ikke den enkleste på grunn av lastebildesignet, men avstandsstykket installasjonen var veldig enkel og fungerer som den skal. Etter å ha tatt noen skritt tilbake etter at arbeidet var fullført, ble jeg sjokkert over hvor perfekt alt kom ut. Anbefaler dette produktet på det sterkeste.

    Kunde: Daniel09/27/22

    - 2003-2022 Toyota 4runner frontoppheng løftesett 2wd 4wd - (passer til gx470)

Løftesett
Avstandsstykker
Rigger
Gjenoppretting
Sjokk
Rustning